Clicky

The Lone Ranger Super Bowl Sweepstakes 2/3-2/4/13 10PP13+

Title Abbreviations Explained Here | Your Sweepstakes Favorites List


Watch The Lone Ranger #SuperBowl commercial and answer trivia questions for the chance to win Subway gift cards The Lone Ranger Super Bowl Sweepstakes starts upon completion of display of the :90 second spot on CBS during the Superbowl Pregame show to be shown on or around 2:30 pm PST on February 3, 2013.

Sweeps Rating: Okay (Rules)

Eligibility: legal residents of the fifty United States, 13 years of age or older at time of entry.

Entry Dates: starts on or around 2:30 pm PT on February 3, 2013 and ends at 3 pm PT on February 4, 2013

Enter on Twitter: Correctly answer questions on Twitter by following @LoneRanger and after the :90 second commercial spot is shown. Respond with the correct answer to any of the questions tweeted on “The Lone Ranger” twitter page. Make sure to include the following hashtag #loneranger. Entries without #loneranger will not be eligible for each Sweepstakes.

ALL TWITTER ENTRIES MUST BE RECEIVED by 3:00 pm PST on February 4, 2013 UPON COMPLETION OF THE :90 SECOND SPOT TO BE ELIGIBLE.

Email Entry Method: you may also enter each of the ten (10) Sweepstakes by sending your email address to lonerangersweeps@thaweb.com, with the Subject Line THE LONE RANGER SWEEPSTAKES

Entry Limit: you will be entered into each of the ten (10) sweepstakes one time. Your Email Entry must be received by 3:00 pm PST on February 4, 2013.

Sweepstakes 1 – Question 1: “If we ride together, we ride for….” Answer:  Justice #loneranger

Prize Pack 1: Two Kawasaki Lone Ranger Inspired Road Helmets $692 each

Prize Pack 2: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards $25 each

Prize Pack 3: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards $25 each

Prize pack 4: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards $25 each

Prize Pack 5: Two Lone Ranger mounted Teaser Posters Signed by Jared from SUBWAY and maybe even some of his famous friends $50 each

Sweepstakes 2 – Question 2: Finish the line “Justice is what I seek….”   Answer: Kemosabe #loneranger

Prize Pack 1: Two Kawasaki Lone Ranger Inspired Off Road Helmets $476.99 each

Prize Pack 2: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 3: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 4: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 5: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Sweepstakes 3 – Question 3: What type of animal does the #LoneRanger ride?  Answer: White Stallion or White Horse or Horse  #loneranger  (not sure which is correct)

Prize Pack 1: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 2: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 3: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 4: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 5: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Sweepstakes 4 – Question 4: The #LoneRanger comes to you from the team behind what swashbuckling Disney franchise?  Answer: Pirates Of The Caribbean #loneranger

Prize Pack 1: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 2: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 3: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 4: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 5: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Sweepstakes 5 – Question 5: What word can you see written on the star pin?  Answer: Texas Rangers or Ranger or Rangers  #loneranger  (not sure which is correct)

Prize Pack 1: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 2: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 3: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 4: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 5: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Sweepstakes 6 – Question 6: The #LoneRanger and Tonto are handcuffed to each other atop what moving vehicle?  Answer: Train #loneranger

Prize Pack 1: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 2: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 3: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 4: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 5: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Sweepstakes 7 – Question 7: What does the #LoneRanger wear on his face to conceal his identity?  Answer: Mask #loneranger

Prize Pack 1: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 2: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 3: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 4: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 5: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Sweepstakes 8 – Question 8: What color is Helena Bonham Carters hair in the latest look at The#LoneRanger?  Answer: Red #loneranger

Prize Pack 1: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 2: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 3: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 4: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 5: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Sweepstakes 9 – Question 9: Who does Armie Hammer play in The #LoneRanger?  Answer: The Lone Ranger #loneranger

Prize Pack 1: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 2: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 3: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 4: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Sweepstakes 10 – Question 10: Who does Johnny Depp play in the #LoneRanger?  Answer: Tonto #loneranger

Prize Pack 1: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 2: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 3: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Prize Pack 4: Two Limited Edition Lone Ranger $25 SUBWAY gift cards

Winner Selection: for Sweepstakes 1 -8 there will be 5 winners randomly selected for each Sweepstakes from among the eligible Entrants for each respective Sweepstakes. For Sweeptakes 9 and 10, there will be 4 winners randomly selected from among all the eligible Entrants for each respective Sweepstakes. The winners for all Sweepstakes will be randomly drawn on/about February 5, 2013. The prospective prize winners will be notified as follows: he/she will be notified within three (3) days of the drawing, via Twitter Direct Message for Twitter Entries or email from the Email Entries.

Disclosure: this listing may contain affiliate, referral or tracking links. Read about our policies for more details.

DO YOU LOVE TO WIN?

Get the best sweepstakes delivered to your Inbox every day. Subscribe to Sweeties Daily Email Newsletter

Comments

  1. garianne draves says:

    IF WE ARE ENTERING VIA EMAIL, IS IT OK TO SUBMIT OUR ENTRIES NOW?

  2. Elizabeth says:

    Do you need to send 10 emails or does 1 email get you 10 entries?

    • Maraina B says:

      I was wondering the same thing! It sounds like just one email but I am not 100% sure.

      • I thought one as well but others think it’s 10 emails. I have already emailed them so I’m thinking about emailing them and asking them to withdraw that entry and then I’ll do Twitter as well but I’m worried about being dq’d.

  3. garianne draves says:

    anyone win?

  4. not that I heard of.

  5. I JUST GOT A DM! I don’t know what I won yet!

  6. I won a $25 Subway gift card that I received today.

Leave a Comment or Your Referral Link to Get Extra Entries

*